Zapytaj o naszą ofertę
Pieczony kebab z wołowiny

skład: 
mięso wołowe + mięso z indyka

waga: 
500 g, 800 g, 1 kg, 2 kg

mrożony:
w temp. - 18°C

Dodatkowe informacje:
Propozycja dla smakoszy, którzy cenią wysoką jakość, smak i czas. Gotowy Kebab z Wołowiny jest banalnie prosty w przyrządzeniu. Wystarczy go tylko podgrzać do odpowiedniej temperatury i już można cieszyć się jego wyjątkowym, tradycyjnym smakiem. Wychodząc na przeciw oczekiwaniom naszych klientów możemy przygotować, upiec i poddać mrożeniu dowolnie wybrany kebab z naszej oferty. Gotowe Kebaby z W ołowiny w szczególności polecamy klientom indywidualnym oraz tym zakładom gastronomicznym, które stawiają na szybką jakość przygotowania mięsa.

Ten smak to wynik:

Specjalnie wyselekcjonowanego i oprawionego mięsa z wołowiny i indyka. Kompozycji ziół i przypraw. Mrożenia w optymalnej temperaturze -18°C, która zapewnia długoterminową jakość oraz zachowanie wszystkich aromatów i walorów smakowych. Pieczony Kebab z W ołowiny dostępny jest w opakowaniach: 500 g, 800 g, 1 kg, 2 kg.

Pieczony kebab z kurczaka

skład:
mięso z kurczaka

waga:
500 g, 800 g, 1 kg, 2 kg

mrożony:
w temp. - 18°C

Dodatkowe informacje:

Prosty, szybki w przygotowaniu Pieczony Kebab z Kurczaka jest proponowany wszystkim ceniącym wysoką jakość i wygodę. Prosty w przygotowaniu i bardzo smaczny z pewnością sprawi wiele przyjemności smakoszom kebabów. Wychodząc na przeciw oczekiwaniom naszych klientów możemy przygotować, upiec i poddać mrożeniu dowolnie wybrany kebab z naszej oferty. Gotowe Kebaby z Kurczaka w szczególności polecamy klientom indywidualnym oraz tym zakładom gastronomicznym, które stawiają na szybką jakość przygotowania mięsa.

Ten smak to wynik:

Specjalnie wyselekcjonowanego i oprawionego mięsa z kurczaka. Kompozycji ziół i przypraw. Mrożenia w optymalnej temperaturze -18°C, która zapewnia długoterminową jakość oraz zachowanie wszystkich aromatów i walorów smakowych. Pieczony Kebab z K urczaka dostępny jest w opakowaniach: 500 g, 800 g, 1 kg, 2 kg.

Copyright by Damak Kebab © 2015 - 2017, wszystkie prawa zastrzeżone